sitter nu på näthandlen och väntar på att den ska dra igång, vi fick börja lite tidigare och det är ju bra för då får vi ju sluta tidigare också. Efter skolan så ska jag på stan och hitta något till ikväll, för igår kom jag hem tomhänt både jag och sandra hittade ingenting. Ska även lämna igen ett par skor som mamma har köpt till mig på åhlens.
Nu måste jag jobba, kommer dock kanske inte hinna med ett blogg inlägg ikväll.
hoppas ni andra har en bra valborgs.
KYSS.
Tjenare =D.
Nu har jag kommit hem från skolan , dagen avslutades med fys+ boxer sice eller hur det stavas. Sjukt jävla jobbigt, men det var några i min klass som höll lektion, det är faktiskt kul men sjukt jobbigt.
Nu väntar jag bara på mat sen blir det att fara på stan, för det är modevisning och att affärerna är öppet till 9 tiden, sen är det rabatt på olika affärer. Sen har jag ju ett prov som jag måste plugga på , men det får väl bli timmen innan man ska sova, jag menar dataprov hur svårt kan det egentligen vara, har man häng med på lektionerna så ska man ändå kunna det.
ICA ringde mig och sa att jag skulle jobba till helgen, då kan man som inte säga nej , utan nu blir det hård träning i kassan sa hon. Kom igen, när jag tänker på kassan ser jag bara massa frukter och massa olika koder och shit, usch tanken dödar mig.
Nu är det bara onsdagen som väntar, och sen är det några dagars ledighet, känns grymt skönt faktiskt.
Måndag- prov i Små företagande, och matteläxa som ska in till Harriet.
Tisdag- nationella i engelska, och en svenska inlämning
Onsdag- Dataprov och shit.

Nu ska jag upp och äta hörs säkert senare! puss.


image407
Gick åt fanders fyfan vad svårt det var, men det viktiga var väl att man gjorde det bästa man kunde av situationen.
Jag trodde vi skulle ha hörförståelse också men det hade vi inte, bara skrivförståelse eller vad man kan kalla det.
Igår hann jag inte med något extra inlägg, men jag var ju som sagt på träning och sen så hade jag en svenska analys som inte var klar så det var bara att börja skriva. Just nu sitter jag och har datalektion, vi ska ha data prov i morgon, så egenligen borde jag hänga med. Ikväll blir det nog träning på brännan + plugg på dataprovet som väntar i morogn.
Nej men nu ska jag bege mig, men hoppas ni har  en bra dag, och ni som har gjort nationella hoppas det gick bättre än vad det gick för mig.

Vi hörs senare idag, synd att inte solen visar sig så mycket idag, det är mulet typ och små regnar lite, men tur att man inte är gjord av socker i alla fall. KYSS!