Äntligen LOV, känns hur bra som helst, som handen i handsken!
Idag på idrotten hade vi snörugby det var hur kul som helst, men jobbigt också, alla låg i en hög typ.
Men det var riktigt kul i alla fall.
Efter skolan for jag på stan med aamanda, jag köpte en tröja, skor, och ett par byxor=D. Det var behövligt.
Lägger kanske upp bilder senare.

Nu väntar jag bara på skorna från Ellos som skulle ta fem dagar att komma fram, men det är ganska tomt i min mobil från Ellos. Men jag hoppas att dom anländer snart(A) Känner att jag behöver nya "vanliga skor".
image258
Det vart dom här, om jag inte redan har sagt det.

skriver säkert mer sen !
puss(K).

Om jag skulle beskriva mig själv med ETT ord så är det trött, trött, trött, tröött OCH trött!!
Känner mig nästan halv sjuk?.. men jag har bestämt mig att jag inte ska vara sjuk på Lovet. För nu är det trotts allt bara en dag kvar innan en veckas ledighet.. det är inte illa pinkat=D.

Jag  har inte ens ork att skriva blogg för jag är så trött, så jag skippar långa inlägg.
I morgon har vi snöruggby hoppas det blir kul, vi ska även ha lämna in om vi ska gå handels eller turism, efter många om och men har jag nog bestämt mig för handel.. men då när jag vill kryssa i handel vill jag kryssa i turism och när jag kryssa i tusrim vill jag kryssa i handel. Har i alla fall hört att handel är bredare. Så hoppas det blir bra.

jaja...
ska nog gå och se nån film eller bara ta det lugnt.
Ha en bra kväll.
kyss!image252
Idag har vi haft våran företag för en dag... hur gick deT?hahaah det börjar med att jag och amanda sitter och väntar på fanny i 40 min, men vi hade så klart besök av ett fyllo, som sa att amanda lät som ett katt, och han försökte också ragga till sig killar till amanda. För innan jacob for till skolan så kom han förbi oss=). Och då tyckte fyllot att amanda såg ensammen ut.

När fanny väl kom bestämde vi oss för att "vi skiter i det här" för vi kunde inte var utan för ICA. Innan jag for till skolan sa mamma" jag kan köpa av dig det du och matilda har baka" , så då fick vi 200kr av det. Fast jag tro att matildas mamma ska betala halva.
Så vi gick på stan ett tag... Jag hittade ett par skor på din sko, som tur är det att jag har pressentkort där. Jag hittade även ett par byxor. Jag ska nog slå till, men dock måste jag vänta tills i morgon då jag får pengarna.

Nu sitter jag här på skolan vi har ätit, och väntar tills klockan ett då vi ska redovisa vårat arbete för dagen.
Hoppas vi får sluta direkt efter.
jajaj.. måste kila .

Ha en bra dag!