Halloj. Det blir ett kort inlägg. Jag är trött, mamma, Kicki & Jenny drar till skellefteå imorgon. De ska upp fem på morgonen. Klockan 12 så kommer nog mina fina damer (Ellan & Saris) och då blir det ut på stan. Efter denna resa så kommer jag vara riktigt jävla spyless på denna eviga drottninggatan upp och ner, ner och upp. Osvosv.
NU ska jag gå ! höres
Halloj! ett snabbt inälgg.
Jag har det kanon bra. vi har bott i en jätte fin tvåa i skanstull dock har vi levt i fyra dagar utan tv och dator, det har gått förvånatsvärt bra men dock en riktigt jobbig sitution. Annars så har vi det jättejätte bra! Just nu sitter jag hos min kusin, det är fulla huset med folk.
På torsdag kommer tjejerna och det kan inte annat än bli bättre! Då är det bara att KÖÖÖ.
Nu ska vi käka middag. Hoppas ni har det bra där hemma.

puss puss (L).


en gammal goding!

HALLOJ!!!

Drar till huvudstaden ikväll, kan inte kännas bättre än såhär! FAN SÅ TAGGAD JAG ÄR! Kanske måste börja packa? Planet går vid 20:00 ikväll, så jag må väl lägga ihop det jag ska ha med mig. Föra över pengar från sparkontot in till de "riktiga" kontot. Jag ska inte ha med mig mycket kläder utan köper det jag behöver osvosv. Det kommer bli kung!
HOPPAS ni där hemma kommer ha de minst lika bra i skellHELL. Hoppas jag får träffa min bror också!

Nu måste jag packa lite, bloggen kommer nog vara lite dåligt uppd. Finns nog inte så mycke tid över till datorn. Det var som när elin frågade om hon skulle ha med sig sin bärbara dator 1. vad tänkte hon då? 2. Hon kommer aldrig ha tid med den 3. Om hon ens viker upp den kommer jag stänga igen den. Så hon hon lämnade den hemma :$. LIKA BRA. men som sagt. HA DE SÅ BRA HEMMA!!
ska bli skönt att lämna skellefteå tag!!
pusssssss

Och tjejer, vi ses på torsdag då är det bara att tagga till inför helgen!! ELLER HUR?<------- Kommer att sakna dig min pulverpumaaa;););)♥