Det var så fullt upp igår , jag hade rent inte tid till att skriva blogg,det ber jag om ursäkt.. Det jag gjorde igår var att jag jobbade till 10 över fyra. Kom hem satte mig vid datorn för att kolla på andra avenyn, jag har börjat kolla om alla avsnitt så nu är jag på 30. För jag såg inte dom alldra första avsnitten så nu ser jag det. På kvällen var man med gullesandra, vi bakade kladdkaka as gott, och fixade till mig blogg , TACK SÅ MYCKET!!! tycker jätte mycke om den.

Och dum som jag är så skulle jag fixa till den själv, eller text stilen så du är det helt fuckaT=S måste be någon som kan det här göra det, jag ska inte ens försöka.
image157


IDAG.... tisdag, vad har jag riktigt gjort jo, jobbat så klart från 8 till fyra, sen kom jag hem satte på datorn och kikade på andra avenyn, det är alltid så att det blir spännande i slutet så man måste fortsätta se den andra delen osvosv...
Jag har riktigt ont i mitt högra öra, vet inte vad det är men mamma tro att det är öroninflamation. KUL!naje juste.
Det blir en tidig kväll för mig, ska hoppa in i duschen och sen sova.
Jag bloggar i morgon och hoppas om lite blogg hjälp med det här om texten eller stilen kanske man ska säga.DEt  ser inte bra ut.
image162gillar bilden helmycke.
GOD NATT PUSS(L)!

Idag vaknade jag klockan 11 breve mig låg ellabella snarkandes, men det dröjde inte länge innnan hon vaknade;)
vädret är ett ända stort pluss måste jag säga, jag han ut tvärt och fota det fina väderet. Kanske allt för bra, men ja=)
image149Vet dock inte vad det röda snöret är , det förstörde rätt så mycke...
image150Tänkte dra igenom min går kväll, den var verkligen  jätte mysig, vi for till hemmakväll för att hyra en film, och vi hittade två stycken, (festival och boys and girls ) Festival är en riktigt bra film från 2000 jag tro säkert att dom flesta har sett den, men "boys and girls "var inte allt för bra eftersom jag somnade, eller inte bara jag . Efter vi hade sett festival satt vi på datorn och chillade till klockan var halv två någon gång. Då bestämde vi oss för att gå och sova.
image151 
Vi pratade även massa barndomsminnen tack ellabellaimage155=D


Ikväll blir det träning =D på brännan känner att efter allt jag har ätit i helgen msåte jag röra på mig, det blir nog bra=)
Jag kasnke bloggar mer sen ikväll, annars ha en bra kväll=D
PUSS!

hej och hååååååå jag har räääättttt ont i benen och fötterna. Skulle inte sitta helt illa med fotbad.....
Idag på ICA fick jag vara i frukten det var fatikst roligare än i bageriet för i bageriet vart man vara hungrig..
Jag fick plasta in saker fast det var inte jag som plastade utan det var en maskin som var speciel men det var kul :$
Sen fick jag skära melon i fin form som sikzak. Vart faktistk imponerande på mig själv att jag kunde nått sånt.

Ikväll hade jag förvänta mig att ellabella skulle komma  men deet vart visst i morgon i stället, så då vart det att jag var med jacob, vi köpte naturgodis och for till jacob och såg BILAR med hans pappa och lillebror, den var faktiskt KUNG, det var en bil som var extra rolig=D, minns inte vad han hette men kan kanske leta fram en bild... JO just det han hette eller ja kallades "bärgarn."image139=D!
image142

ICA tog mig på krafterna i veckan, började 8 och slutade 16:20 för det mesta. En dag började jag som sagt sju, så jag tränkte krypa ner i min säng och se en film och sen sova.
Hoppas ni andra har haft en bra fredag och fredagkväll=D
Sov gott puss hej!