kom hem klockan sex imorse efter en efterfest som var riktigt trevlig. Idag är man ett revben fattigare.. det sjuka är verkligen att jag har kapa det, rätt jävla jobbigt.. Modevisnigen gick riktigt bra och det var verkligen skitskoj, världens härligaste gäng. En stor fråga är hur jag ska ska få ut mitt stora hår.
Men ikväll glömmer vi alla bekymmer i världen och kör igen! PUSS FINAFINA
Imorse vaknade jag upp ur min mardröm av låten love hurts som grannarna dunkade på högsta nivå. Mamma gjorde ett fotbad på mig och jag har ont i halsen. Imoron ska jag upp med tuppen för att besöka närmaste solarium för att sola. Nu ska jag sova. En fruktansvärt låååååååångdag. men kommer bli kung. TAGGA NU ALLIHOPAAA!!!!!!!!


Idag har jag vaknat utan att skämma ut mig för snickare. Färgat håret hos Sarah och som alla gånger blev jag jätte nöjd, så taaack IGEN:-). Efter det har jag öva lite modevisning med Paulina och Elin. Klockan 20:00 var det övning på sunnanåskolan för ännu mer övning med allihopa. Skjutsade Elin till Anderstorp sen for jag vidare till paulina och kikade på bigbrother och nu sitter jag i lägenheten. Tänkte ta fram tandborstevatten nu och borsta gaddarna för sedan lägga mig i sängen för att sova. Livet e allt för bra nu !!! GODNATT.

MUNTERJÖKAR