Saknad är något som är svårt att förstå sig på. Det är jobbig att bära även jobbigt att förklara. Saknad kan även vara bra. Det betyder att den/ det man saknar betydde något speciellt för en själv.
Sitter och kollar igenom gamla bilder. 
Datumet 26-07-2008 är ett datum jag aldrig kommer att glömma. Det är nu saknaden för mig kommer upp. Mormor har varit borta från mig alldeles för länge. Ända sen hon lämnade oss så har jag väntat & väntat på att hon ska komma tillbaka. För varje dag som går så förstår jag att det här är verkligheten jag lever i och inte i en drömm, hon kommer aldrig mer tillbaka.
Jag kommer aldrig att få träffa henne mer och jag kommer inte att få höra hennes röst mer.

Så länge jag lever så kommer hon alltid att finnas i mitt minne.
Hej.

Igår var vi ( Jag,Elin, Fanny, Matilda, Jennilla, Isak, Philip & Oskar) hemma hos mig och myste.
Vi såg let´s dance och pratade en hel del. Åt massor med godis chips osvosv. Sara kunde tyvär inte komma, men du var i våra tankar och hoppas det går nästa gång att vi träffas alla tjejer!.

Sitter och lyssnar på bra musik och är små trött somnade lite senare än två igår, sen har jag varit sjuk + skolan på det.
Ikväll ska mamma och pappa på bio så jag måste laga maten själv ikväll. Gjorde jag även igår för då var dom också borta, men det går bra.
Egentligen har jag inte så mycket att säga, ska gå ut med hunden en sväng nu sen kanske börja med maten? jag vet inte.

Hoppas ni hade en bra fredagskväll och att ni får en bra lördagskväll.

Puss & kram.

Bilder fårn igår!Hej!

Igår var jag hemma från skolan, var sjuk. MIn förkyldning hade inte släppt som jag trodde. Kom till skolan halv nio igår men när jag kom dit kände jag bara att det inte skulle gå att vara kvar där så jag ringde mamma och fick komma hämta mig. När jag kom hem somnade jag och sov i princip hela dagen.

Slutade tio i ett idag, väntade på elin hon slutade två. Så jag och Matilda stannade på skolan och kollade lite på finnkampen. För ni som inte vet vad det är så är det ungdommar i våran ålder som kommer från Finland och tävlar mot oss tvåor & treor som vill vara med och tävla i olika idrottsgrenar. Det här är en tradition som har hållt på i 62 år. Jag såg inte allt utan bara en del av det, vet inte om Sverige vann eller om dom vann. Får väl veta imorgon.

Kom hem vid halv fem för vi stannade på stan och fikade på whaynes. Tog bussen som gick kvart över fyra hem. Slog på oth direkt jag kom innan för dörren och nu ligger jag här och gör inte så mycket. Ska göra en sallad till middagen sen får jag se vad som händer ikväll.
Vi hörs kanske senare idag / kväll. Hoppas ni har haft en bra dag så här långt.

Puss & kram