Jag ligger nu i Nils soffa och kan verkligen inte sova. Imorgon rullar jag, mina bröder och lina mot Skellefteå. Klockan 05:00 går bilen:). Så snart är jag äntligen hemma, som jag har längtat! Idag har jag strosat runt på Stockholms gator utan några större fynd. Jag är så besviken... Ikväll har jag myst med min fina moster. Smakat på allt julgodis som hon har bakat. Hatar julen, finns för mycket som är gott.. Tur att det alltid håller att säga " det är bara jul en gång om året" då känns det bättre när man trycker i sig all skit. Nu ska jag göra mitt bästa för sömn.

I nuläget sitter jag på toagolvet eftersom det är så satans varmt. Resten av lägenheten är iskall inkludera mitt rum som är -5 grader. Jag trivs bra på golvet, sitter och fundera på livet lite. Lyckats spärra mitt bankkort nyss och jag vet inte ens i närheten vad jag gjorde för att spärra det, Ser ut som en sate i håret, en på julfesten fick för sig att klippa halva min skalle och nu ser jag ut som ja... mitt öga har börja barka igen efter att fått veta att det var ögonlocksinfamation så nu måste jag börja behandlas igen. Jag är en trasdocka. Men annars så, jo tack.
Snart står jag på svensk mark igen, och det kunde faktiskt inte komma lämpligare. Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. hejdå
VEM GÖR SÅ........
Bloggtorka i vanlig ordning. Livet rullar som sagt på, dagarna går och det närmar sig skellefteå. Längtar tills att få träffa alla igen det ska bli så himla skönt att få komma hem. I nuläget ligger jag dundersjuk, 39,4 i feber, har sovit exakt hela dagen typ. Tror det är den bästa medicinen. Imorogn ska jag jobba om jag orkar, och på söndag är det julbord med jobbet. Fårse om det blir något av det här för fröken Brännström. 
Jag har världens bästa sambosar!