Robert Murraine
Det är helt sjukt hur bra killen är!

 

Idag har det varit en riktigt varm dag! har legat i boviken och softat heladagen (nästan) vi var där vid två tiden. När jag kom hem där ifrån så gick jag och la mig i solstolen nere. Det ska tydligen bli varmt i veckan och jag jobbar så då kanske det är lika bra att man försöker få sig lite färg när solen väl är framme? Det tycker jag då.
Ikväll är det fotboll och den ska jag absolut se, får inte missa! Dock jobbar jag ganska tidigt imorgon. Börjar 8.00 så det blir inte en så sen kväll.

Nu har mina ena bror dragit hem till hans place i Stockholm, men det tar inte länge tills han kommer hit igen. Men det som är bra är att jag får flytta till min säng och inte ligga i en bäddsoffa som jag ALLTID måste när dom är hemma. Känner mig rätt värd, men det är väl klart att det ska kännas bra att komma hem och att ha en bra säng? och jag är mins såååå vad har jag för val? INGA. Jag kan inte ens ge nått förslag för jag vet att det inte kommer att bli som jag vill någon gång=D äsch lika bra.
Nu väntar jag på att pappa ska bli klar med köttet, vi ska äta grillat om ni inte har lista ut det redan.

jajaj... nu ska jag gå, sköt omer=).

nu ska jag gå upp och mysa med världens finaste addi=)

Tänkte ta tag i bloggen idag eftersom jag ser att jag inte har skrivit på JÄTTE länge. Men hur som helst, varför jag inte har gjort det är för att jag har inte orkat sätta mig vid datorn + har jag jobbat heeeela veckan. Då har jag varit så trött så jag har som inte orkat skriva. Nu har en vecka gått av mitt jobb,  bara tre veckor kvar. Ryggen börja göra ont och jag får ont i läpparna på grund av att jag ler så mycket och måste vara trevlig. Det tillhör!
Jag har fått tillbaka kameran av Jennilla så att tänkte visa lite bilder. Vad har jag mer gjort i veckan ? inte så mycket mina bröder tar kål på mig, imorse så tog Jonas mitt täcke och stoppade det i frysen och "välte sängen". Sen har jag vakna typ fyra på natten av att dom står och spelar gitarr så jag får huvudverk. Igår var jag på stadsfesten och det var faktiskt riktigt roligt kan man tycka=D. Nu idag är det faktiskt bra väder så jag och Sandra fundera på att dra oss ut ett tag. Jag är ledig idag så det känns riktigt skönt=)


som  ni ser så hade vi det rätt soft på min ballkong på MIDSOMMAR=).
Så det är inga nya bilder. Men nu ska jag göra mig klar, ha en bra dag!
puss!