Det har typ inte alls blivit min grej, glömmer hela tiden bort att jag överhuvudtaget äger en. Ikväll har vi övat inför modevisningen som äger rum på lördag. Spännande spännande . Nu blir det natt eftersom det väntas jobb Imorgon. Godnatt finisar !

Åh, vad jag älskar fredagar & helger. Helgen är som bäst när jag vet att jag verkligen är ledig exakt varje minut, timma, sekund. Behöver verkligen inte känna att man måste sova tidigt för att man ska jobba dagen efter eller nått sånt
Imorogn är det fest !!!!!!!!, (ca) 1 gång har jag festat sen nyårs det är ju fruktansvört illa!!!! dags nu!!! ursäkta mitt beteende men det har gått för långt !!

Ikvälll blir det mys i sandras lya♥

Idag har jag varit ledig, hur underbart som helst. Vaknade av att det luktade nybakt bröd i hela huset, det stämde. Mamma hade bakat och det var så gott. Dock är det mindre skönt att det går kanppt gå ut ur huset utan att få frysskador.  Nu är grannarna här plus bosse och kollar på hockeyn. Kvällens middag blir oxfilé mumma. Blir en tidig & lugn kväll eftersom jag ska jobba imorgon.