Min hals är inte ett dugg bättre snarare värre. samma sak med värmen i läggan. När jag andas kommer det moln av kyla.. (överdrev lite).

Har just duscha och nu ligger jag och kolllar på tv. När jag vaknade hade jag två som hade prata inte röstmeddelanden. Tycker alltid det är lite skoj, ett var av mamma, och varje gång hon har nått och säga i röstbrevlådan så är det nått roligt som hänt eller iallfall nått skoj som hon har på hjärtat. Glatt tryckte jag 147 och rösten säger " Du har två nya meddelanden sen pep det.
"Heej jooonas! vill så hemskt gärna prata med dig, du kan ju höra av dig. Saknar dig. kraaam!". Så kul var det.....

NU ska jag göra nått käk sen ska jag jobba, måste vända lägenheten ut och in och leta min almanacka... lägenheten är ju trottsallat inte så stor!
hörs.


.

aaalltså ooorka!! skrev just ett långt blogginlägg.. och sen så glömde jag publicera det, så nu måste jag alltså börja om. Drar det kort, hemkommen från Ågren för ett tag sen. Vi hade mycket och prata om eftersom det inte var igår vi träffades, Munnarna gick i ett hela tiden. Det var riktigt mysigt och hennes lägga också.

Sen har jag börja få ont i halsen vilket inte är okej, har även tappa bort mitt liv- almanackan... Skriver upp mycket i den där lilla skitboken och nu är den borta. Vill bara kräkas, skoj för den som hittar den iallfall OM jag inte hittar den själv före. Jag borde verkligen sova nu, är inte trött men borde. Kneg väntar som sagt imorong som vanligt.

Sen blir det aldrig varmt i den här lägenheten fryser ju ihjäl? kanske därför jag har ont i halsen, lika bra att jag slår upp ett tält ute, så kallt är det här, ska nog sova med datorn på magen. Det är en trogen vän som värmer mig för ett tag iallfall. (och jaaa jag har pröva skruva upp värmen)

Det var inte så fruktasvärt rolig info det där så frågan är varför jag valde att skriva om hela skiten? aja. Nu blir det slagg.
HAAADE.


Ibland saknar jag mitt gammla liv & hem. Att det alltid finns någon hemma ( iallfall på helgerna) . Man har ju trots allt spendera mycket tid där genom åren osv.

Tjaabaa!!
21:17 stämplade jag ut från kvantum. Har aldrig tagit så länge, det blir så när man får besök av en stammis som ska börja lägga undan grejer ( Idde jag vet att du läser och vet att du vet vem jag menar;) )nog om det. Ska snabbduscha nu sen ska jag till saknadeFanny. Jag och Ellan ska besöka hennes nya lägga för att se hur hon har det och självklart för att vi har saknat henne så mycket. Började tänka efter och lite sjukt så kommer jag inte ihåg hennes röst, då är det riktigt illa. Imorogn jobbar jag också, självklart.
ihelgen jobbade jag lördag, söndag sen nu i veckan månda, tisdag, onsdag, torsdag, Fredag får jag vara ledig! shysst!. sen jobbar jag lördag söndag. Det e ju bra med peeengar, men även bra med ledighet kan man tycka.
Nu måste jag duscha, dom väntar ju på mig.